[masterslider_pb alias=”ms-1″]

VARAUKSET

VASTAANOTTO   puhelin +358 (0) 50 0690980
SÄHKÖPOSTI  email info@hotelliolof.fi

Tarinamme

 

Hotelli Olof avattiin marraskuussa 2014 pankin entisiin tiloihin, Tornion sydämeen. Vuotta myöhemmin uniikkien huoneiden lisääntyessä, vakiinnuimme boutique hotelliksi. Alusta asti palvelu on ollut meille ensisijaisen tärkeää ja haluamme taata jokaisen vieraamme viihtyvyyden. Palvelun lisäksi olemme panostaneet myös laadukkaaseen nukkumiseen suomalaisten sänkyjen sekä ilmastoitujen huoneiden muodossa.

Hotellissamme on vahvasti läsnä niin Tornion kuin myös talomme historia. Huoneiden seiniä koristaa Torniolaakson maakuntamuseosta hankitut, Reino Kaunulaisen ottamista valokuvista teetetyt, ylelliset fototapetit. Huoneesta riippuen voit nähdä joko Tornion “Vanhan sillan” vuodelta 1954, entisen invalidikahvilan vuodelta 1973 (nykyinen Umpitunneli) tai Hotelli Olofin nurkkauksen vuodelta 1960.

Hotellista on jokinäkymä suoraan Tornionjoelle. Talvisin voit ihailla jäätynyttä jokea ikkunasta tai kokea sen kävellen, hiihtäen tai vaikkapa pilkkien. Keväällä jäidenlähtö on upea näky ja kesäisin rauhallisena virtaava sininen vesi on silmiä hivelevä.

Olemme ylpeitä voidessamme yhdistää uniikit laadukkaasti sisustetut huoneet, kaupungin historian, keskeisen sijainnin ja kauniin näköalan, jotka kaikki yhdessä yksilöllisen palvelun kanssa takaavat juuri Sinun viihtyvyytesi.

 

Yleistä

 

Vastaanotto on avoinna arkisin 6:30-23, viikonloppuisin ja pyhinä 8-23. Huoneita saatavilla sulkemisajan jälkeen K-Market Tornion Olavinlinnasta. Sisäänkirjaus klo 15:00 alkaen ja uloskirjaus viimeistään klo 12:00. Muutokset onnistuvat etukäteen sovittuna. Huoneen peruutus maksutta viimeistään 24h ennen varauksen alkamista.

Vartiointiliike päivystää vastaanoton numerossa 24/7. Mikäli hotellissa on ylimääräistä meteliä tai häiriötekijöitä klo 23 jälkeen, soitathan 0500 690 980.

Pohjoismaalainen aamiainen tarjoillaan hotellissamme arkisin klo 6:30-10:00 ja viikonloppuisin klo 8:00-11:00.

Mikäli huone on poikkeuksellisen likaisessa kunnossa voimme laskuttaa asiakkaalta siivouksesta erikseen tuntityön mukaisen summan.

Jos huone ei vastannut odotuksia tai löydät epäkohtia, pyydämme ottamaan pikimmiten yhteyden vastaanottoon tilanteen korjaamiseksi. Asiakkaalla on aina myös mahdollista kirjautua ulos hotellista. Nukuttu yö on ostopäätös.

Pysäköinti on maksutonta yleisillä parkkipaikoilla hotellimme lähistöllä, 12€ lisämaksusta saatte käyttöönne hotellimme lämpimän parkkihallin.

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita tiettyihin huoneisiin, joten otathan yhteyden vastaanottoon, jotta löydämme teille parhaan huonevaihtoehdon. Lemmikkieläimestä perimme 27€ siivousmaksun.